Tocăniţă din coaste de porc afumate

de ionix in Porc, 15 Dec 2010 | 20030 vizualizari

 

astea sunt din porcul meu bio :)) PROSPĂTURĂ ... mâncarea, nu eu :D:D
am inaugurat vasele :D:D

 

INGREDIENTE

  • câteva coaste de porc, eu bănuisc c-am avut cam 1 kg
  • 12 cepe
  • o căpăţână şi jumătate de usturoi
  • două căni cu apă
  • o cană cu pulpă de roşii sau 3 linguri de pastă de tomate
  • sare, piper
  • o foaie de dafin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă din coaste de porc afumate:

Coastele e porc se tranşează şi se spală în câteva ape.

Se opăresc în două trei ape, până iese apa curată.

După ce le-am opărit, costele se pun la călit în două-3 linguri cu apă   într-o oală.

Se lasă câteva minute şi apoi punem ceapa tăiată julien sau solzişor.

Se toarnă apa şi se lasă să fiarbă la foc mediu.

Când sunt aproape  fierte, se adaugă: pulpa de roşii, foaia de dafin şi usturoiul tăiat feliuţe.

Se lasă până mai scade sosul şi apoi se pune sare şi piper, după gust.

Se serveşte cu mamaliguţă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă din coaste de porc afumate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci-picante