Tocanita din pipote de curcan

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2010 | 9250 vizualizari

 

foarte foarte buna,mai ales ca pipotele de curcan sant foarte mari si carnoase

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote curcan(intra aproximativ 10-12 bucati  sant foarte mari)
  • 2 cepe
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • putina sare si piper
  • patrunjel verde
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 cutie de smanatana
  • 2 linguri de faina alba
  • paste fainoase de orez300g
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din pipote de curcan:

Se curata ceapa si se toaca apoi se caleste in ulei

Se pune boiaua de ardei , apoi pipotele curatate si taiate si bucatele de ardei rosu

Se lasa sa se calesca putin 4-5 minute apoi se pune 1 cana mare de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit

Cand sant fierte se face 2 linguri de faina cu smanatana si se pune peste pipote apoi patrunjel verde tocat se lasa sa mai dea 2-3 clocote si se stinge focul se servesc cu pireu de cartofi,mamaliguta sau paste fainoase

 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita din pipote de curcan-0
Tocanita din pipote de curcan-1
Tocanita din pipote de curcan-2
Tocanita din pipote de curcan-3
Tocanita din pipote de curcan-4
Tocanita din pipote de curcan-5
Tocanita din pipote de curcan-6
Tocanita din pipote de curcan-7
Tocanita din pipote de curcan-8
Tocanita din pipote de curcan-9
Tocanita din pipote de curcan-10
Tocanita din pipote de curcan-11
Tocanita din pipote de curcan-12

COMENTARII (29)

ela

ela 1

17.04.2010, 20:35

pepsi cu tirul,ca bine spui,da' si ciocolata

mariac

mariac 1

19.04.2010, 15:24

ce bine arata ,asa e cele de curcan sant mai carnoase

nadina73

nadina73 1

23.04.2010, 00:42

hai ela si cicoclata si pepsi numai haiiiiiiiiiiiiii odata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!