Tocanita din pulpa de porc cu zucchini si frisca de gatit

de naomy in Porc, 25 Mar 2012 | 4904 vizualizari

 

Trebuie sa marturisesc ca este foarte buna, doream sa fac ceva special si intr-adevar a iesit, sunt multumita de inventie si am sa mai repet :).

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini
  • 300 gr pulpa de porc
  • 150 frisca lichida de gatit
  • 50 gr unt
  • 3 catei de usturoi
  • 2 frunze busuioc
  • 3-4 fire patrunjel
  • sare dupa gust
  • condimente la alegere (eu am pus doar piper recent macinat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din pulpa de porc cu zucchini si frisca de gatit:

Pentru inceput am pus untul la topit si am taiat cubulete potrivite bucata de pulpa, separat am curatat de coaja zucchini si i-am taiat cubulete. Dupa cum vedeti in imagine am pus bucatiile de pulpa la prajit si am acoperit cu un capac (am gatit in oala de fonta) am lasat carnea  pana ce a primit culoare aurie si apoi am adaugat zucchini,sarea si piperul si am lasat sa mai fiarba cam 15 min, timp in care am mestecat mereu. Cand carnita e gata si zucchini a lasat suficienta apa si e fiert am adaugat busuiocul, patrunjelul si usturoiul toate taiate marunt, am mai dat un clocot apoi am luat oala de pe foc si am adaugat frisca de gatit. Este o tocanita extraordinar de buna, mai ales acum la inceput de primavara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pulpa de porc cu zucchini si frisca de gatit" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Porc in sos dulce-acrisor