Tocanita din pulpe pui dezosate cu cartofi natur

de babi5 in Pui, 23 Aug 2014 | 5698 vizualizari

 

Simplu gustos si sanatos, un pranz usor si de preparat si pentru stomac

 

INGREDIENTE

  • 800 gr pulpe dezosate pui
  • 2 cepe mai mare
  • 1 ardei capia mare
  • sare
  • boia de ardei
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • 600 gr cartofi
  • un cubulet unt
  • 50 ml ulei
  • frunze patrunjel
  • 1 rosie mai mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din pulpe pui dezosate cu cartofi natur:

Se portioneaza carnea si se spala bine, apoi se tamponeaza cu un prosop absorbant, pentru surplusul de apa. Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se toaca, apoi intr-o cratita punem uleiul, ceapa si ardeiul si lasam sa se caleasca putin. Adaugam boiaua si carnea, mai lasam putin carnea impreuna cu ceapa si ardeiul, apoi adaugam vinul si potrivim de sare si piper. Lasam sa fiarba la foc mic. Inainte de a se termina cu 10 minute oparim rosia, o decojim, o taiem cubulete si o adaugam la tocanita. Asezonam la final cu frunze patrunjel. Cartofii ii curatam, ii taiem cuburi mai maricele, potrivim de sare si-i punem la fiert.

La terminare strecuram si amestecam cu cubuletul de unt si asezonam cu patrunjel verde.

Pofta buna! Si sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

La cartofi cand puneti la fiert puteti adauga si un catel de usturoi, le da o aroma deosebita

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pulpe pui dezosate cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui, cu ciuperci si usturoi, la tigaie