Tocanita la cuptor

de -Licurici- in Porc, 27 Sep 2015 | 7006 vizualizari

 

Am pregatit o tocanita tare gustoasa la cuptor. Am lasat bucata de carne intreaga sa se patrunda bine, apoi am taiat-o felii. A iesit foarte frageda si gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg de spata de porc
  • 3 cepe mici
  • 3 rosii
  • 1 gogosar
  • 2 ardei bulgaresti
  • condimente pentru carne de porc
  • cimbru uscat
  • sare, piper
  • patrunjel, marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita la cuptor:

  • Am spalat carnea de porc, am lasat-o putin la scurs. Am pus-o intr-un vas termorezistent, apoi am dat-o cu condimente pe ambele parti, am pus 3 cani de apa si am bagat-o in cuptor pentru 30 min. Dupa 30 min, am intors-o pe partea cealalta si am mai lasat putin,
  • Intre timp, am taiat legumele: ceapa am taiat-o julienne, gogosarul bastonase, iar ardeii bulgaresti rondele.
  • Am scos vasul din cuptor, am taiat carnea felii, am adaugat legumele deasupra si un pahar de apa. Dupa 15 min, am amestecat, sa ajunga legumele sub carne si am lasat la cuptor pana a scazut apa si s-a format un sos.
  • La final, am pus patrunjel si marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

-Licurici- 1

28.09.2015, 14:10

mihaelar63 1

28.09.2015, 17:14

Faina ti-a iesit !!! Felicitari

-Licurici- 1

28.09.2015, 18:23

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor