Tocanita nationala

de Miha in Porc, 29 Apr 2010 | 5060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 3 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita nationala:

Carnea taiata bucati se pune la calit impreuna cu ceapa taiata marunt. Se lasa sa fiarba in sucul propriu, la foc mic, pana incepe sa se rumeneasca. Se fierbe acoperit.

Se adauga rosiile si ardeii marunt tocate si usturoiul feliute. Se pune si putina apa, daca nu este lichid suficient.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se da cratita la cuptor, pana scade toata zeama. Aporoape de sfarsit se adauga si patrunjelul marunt tocat.

Se serveste calda, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita nationala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Miha 1

01.05.2010, 00:46

Silvia, de asta ii si zice nationala, ca o face toata lumea. )

violeta_mov 1

24.09.2010, 14:33

Am facut-o acum, astept sa mi se raceasca si cred c-o sa mananc toata tigaia! Aveam pana acum impresia ca dintr-o tocanita nu pot lipsi cartofii, si de-aia n-am incercat pana acum sa fac asa. Ce-nseamna sa fii mic si prost! Mersi, Miha!

Miha 1

24.09.2010, 14:40

Violeta, orice mic ajunge mare! Sa papati sanatosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza cu cabanos la cuptor