Tocaniță Westmalle

de Satisfyyourcravings in Vita, 26 Mar 2014 | 4939 vizualizari

 

O tocaniță cu un gust deosebit și carne fragedă.

 

INGREDIENTE

  • 700 grame mușchi vită, tăiat cuburi mari
  • 125 grame bacon
  • 2 linguri făină
  • 2 morcovi
  • 1 cutie roșii în bulion
  • 500 ml supă de vită
  • 1 sticlă de bere Westmalle
  • sare/piper
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 1 frunză dafin
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocaniță Westmalle:

Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop. 

Baconul se prăjește fără ulei, până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie. 

În tigaia în care a fost prăjit baconul, prăjim carnea pe toate bucățile până devine maronie. Se scoate pe o farfurie. Se adaugă morcovii și ceapa, în tigaie, și se gătesc până se înmoaie. Se adaugă baconul și carnea de vită peste morcovi și ceapă și se acoperă cu făină. Se amestecă având grijă ca totul sa fie acoperit de făină. Se adaugă berea, supa, usturoiul, roșiile, dafinul, sare și piper. Se acoperă și se lasă să fiarbă la foc mic 3 ore. În ultimele 30 de minute se îndepărtează capacul pentru a obține un sos onctuos. 

Se poate servi cu orez cu turmenic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocaniță Westmalle" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

laura_n 1

26.03.2014, 17:38

senzationala! sper sa reusesc sa o incerc si eu

Rocsi 1

26.03.2014, 19:30

Wawww ce bunatate

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschiulet de vitel cu legume