Tochitura

de kryky_55 in Porc, 7 Iun 2009 | 4994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de porc(de preferat fara grasime)
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 250 gr ciuperci(champinione sau la conserva)
  • 1 lingura pasta de tomate
  • faina de malai grisata(pentru mamaliguta)
  • 4 oua
  • branza sau cascaval
  • ulei,sare,piper,vegeta,boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Taiati ceapa si ardeiul marunt si le caliti cu putin ulei,cand ceapa devine aurie puneti carnea taiata cubulete,puneti pasta de tomate ,condimentati bine si apoi puneti o cana cu apa calda(apa sa depaseasca nivelul carnitei)) si lasati totul sa fiarba la foc potrivit.


Completati din cand in cand cu apa calduta daca aceasta scade oana cand carnita este fiarta.Cand carnea este aproape fiarta puneti ciupercutele taiate bucatele mai grosute si lasati sa fiarba in continuare pana cand carnea este fiarta complet si se formeaza sosulet.Condimentati daca mai este nevoie cu vegeta,sare,piper si dati deoparte.


Faceti mamaliguta conform instructiunilor de pe pachet(eu am folosit 1,5 litri de apa pentru 4 persoane).


Pregatit ouale ochiuri,si urmeaza apoi asamblarea:


Intr-un bol micut umed puneti 1/4 din mamaliguta si apoi rasturnati pe o farfurie,deasupra mamaligutei cocotati oul,de jur imprejur puneti carnita cu sos iar deaupra razaliti cascaval sau branza si gata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tochitura 4234
retete culinare - Tochitura 4235
retete culinare - Tochitura 4236
retete culinare - Tochitura 4237
retete culinare - Tochitura 4238
retete culinare - Tochitura 4239

COMENTARII (6)

sandytza 1

13.06.2009, 21:40

foarte bine arata merita incercata si asa.

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:19

am incercat si eu foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: