Tochitura ardeleneasca

de MIUTA in Porc, 28 Sep 2011 | 8680 vizualizari

COMENTARII (37)

danakarin 1

27.10.2011, 07:31

Hmmmmm bun bun de tot !!

DIANA B 1

27.10.2011, 10:26

................... si o poti denumi moldo-ardeleneasca , deoarece si la noi tot asa se face ever

lia maria 1

27.10.2011, 10:57

ce bunatate ai facut tu aici Miut-o draga

Criss 1

27.10.2011, 11:48

Eu n-am facut niciodata dar de mult ma tot pregatesc. Arata foarte bine si cred ca e o mancare foarte buna. (lasand la o parte nr. mare de calorii )

Miha 1

27.10.2011, 18:38

Ai mei ar manca zilnic daca le-as face!

Irina 1

27.10.2011, 18:52

Si eu as manca...

mirela0911 1

27.10.2011, 19:09

Uite acum as manca o portie

RuxyRux 1

27.10.2011, 22:08

Ti-as trimite si eu una bucata sot sa pape o data...ca de la mine nu pupa prea des sau deloc....ca sare colesterolul pe tavan arata intr-un mare fel

diaconta 1

27.10.2011, 22:12

Sotul,colesterolul sau tochitura arata intr-un mare fel?

RuxyRux 1

27.10.2011, 22:17

May Dia...desi eu zic ca sunt modesta......tochitura arata intr-un mare fel...dar si sotul colesterolul eu zic ca e cumintel ca am grija ce ii pun in farfurie

MIUTA 1

28.10.2011, 21:22

Multumesc frumos tuturor

Ubulika 1

14.11.2011, 10:04

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada festiva