Tochitură combinată

de portiadelumina in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2013 | 6869 vizualizari

COMENTARII (91)

portiadelumina 1

29.01.2013, 16:34

Gaby, oul e indiferent Ori aş putea spune că e ochi, că e mâncat. Oricum, e itorie deja Mulţumesc

portiadelumina 1

29.01.2013, 16:35

Mulţumesc Lubita pentru trecere şi apreciere

MotanLaOale 1

29.01.2013, 16:39

Padre, Gaby intreba facand referire la tochitura mea cu doua oua, unul suparat si unul vesel!

portiadelumina 1

29.01.2013, 16:46

Ştiu Vladimir, că am comentat atunci la tine. Eu am avut vreo patru ouă ochiuri, dar le-am pus pe farfuri doar când am mâncat ca să nu se supere obiectivul aparatului foto)

gaby_duceag 1

29.01.2013, 16:50

portiadelumina
29.01.2013, 16:34

Gaby, oul e indiferent

portiadelumina 1

29.01.2013, 16:53

Gaby

Zamfira 1

29.01.2013, 18:55

portiadelumina 1

29.01.2013, 18:58

Mulţumesc frumos Zamfira

Rocsi 1

29.01.2013, 20:14

Ospat e asta Padre

portiadelumina 1

29.01.2013, 20:33

Cum m-am priceput şi eu Rocsi Mulţumesc frumos

Panacris 1

01.02.2013, 09:01

Panacris 1

01.02.2013, 09:05

portiadelumina

29.01.2013, 16:34

Gaby, oul e indiferent Ori aş putea spune că e ochi, că e mâncat. Padre

portiadelumina 1

01.02.2013, 09:57

Cristina Mulţumesc frumos

Valclaudia 1

22.08.2013, 23:22

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 08:53

apetisanta

-Licurici- 1

29.06.2015, 07:55

foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura