Tochitura cu carne de ied cu ciuperci

de Ina in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2010 | 5347 vizualizari

 

a fost un pranz delicios....

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne de ied 
  • 1 carnat oltesesc
  • 100 g kaizer afumat
  • 500 g ciuperci proaspete
  • delikat
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • cimbru
  • 4-5 catei de usturoi
  • o cesca cu suc de rosii
  • patrunjel pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu carne de ied cu ciuperci:

Carnea de ied se taie bucatele mici, care se prajesc in ulei, intr-i cratita cu bordura mai inalta. Din cand in cand adaugam cate o cescuta cu apa si lasam sa scada apa pentru ca bucatile de carne sa se patrunda bine. 

Carnatul si kaizerul le taiem felii pe care le adaugam in cratita cu carne de miel. Adaugam sare, piper, foi de dafin, cimbru si usturoiul tocat felii fine. Lasam sa se rumeneasca totul, apoi turnam cescuta cu suc de rosii si mai lasam pe foc 5 minute.

Ciupercile curatate si taiate felii le presaram cu sare si le rumenim pe tava cu gril.

Servim totul cu mamaliguta calda. 

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Tochitura cu carne de ied cu ciuperci-0
Tochitura cu carne de ied cu ciuperci-1
Tochitura cu carne de ied cu ciuperci-2
Tochitura cu carne de ied cu ciuperci-3
Tochitura cu carne de ied cu ciuperci-4
Tochitura cu carne de ied cu ciuperci-5
Tochitura cu carne de ied cu ciuperci-6
Tochitura cu carne de ied cu ciuperci-7
Tochitura cu carne de ied cu ciuperci-8
Tochitura cu carne de ied cu ciuperci-9
Tochitura cu carne de ied cu ciuperci-10

COMENTARII (35)

roxana_simona

roxana_simona 1

29.05.2013, 20:53

bun

Bya Ralu

Bya Ralu 1

29.05.2013, 20:59

hmmm ce super arata

-Licurici-

-Licurici- 1

23.06.2015, 07:57

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!