Tochitura cu pireu

de Ubulika in Porc, 10 Ian 2012 | 2921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne de porc,cu pulpa fac de obicei .De data asta am avut carne de porc afumata
  • 3 carnati afumati
  • 2 cepe
  • usturoi, un catel
  • 3-4 linguri bulion,2 linguri faina
  • foi de dafin
  • delikat
  • boia,piper
  • ardei ..eu am avut tocat la borcan
  • optional si cimbru.eu cateodata pun..cateodata nu,cum imi vine.sotul nu prea il agreeaza:))
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu pireu:

Se prajeste carnea cuburi, dupa 5 minute si carnatii. Cand s-au rumenit putin se scot pe o farfurie. Se pune ceapa in cratita, lasam 2 minute pana prinde o culoare aurie. Punem carnea inapoi si acoperim cu apa..cat sa acopere carnea de 2 degete. Daca scade prea mult mai completam cu apa fierbinte. Se condimenteaza. Cand se inmoaie putin carnea punem si ardeiul. Lasam sa fiarba in jur de 40-50 minute. Cand e aproape gata se face ingrosala din faina si bulion, stins cu putina apa si se pune peste carne. Aruncam peste 2 foi de dafin si usturoiul.(optional si cimbru.) Am pus si un vf de ardei iute pt un gust mai picant. Mai lasam 10 minute si stingem focul.

Se serveste cu mamaliga sau alaturi de un pireu.De data asta noi am optat pt a  doua varianta:)

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Tochitura cu pireu-0
Tochitura cu pireu-1
Tochitura cu pireu-2

COMENTARII (29)

Ubulika

Ubulika 1

16.01.2012, 07:13

mihaelar63

mihaelar63 1

21.01.2012, 18:27

Au ce buna

Ubulika

Ubulika 1

22.01.2012, 09:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!