Tochitura de berbecut si carnati de oaie

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 878 vizualizari

 

(timp de pregatire 20 min, timp de gatire 2 ore si 30 min, program low, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Pastrama de berbecut marinata – 700 g
  • Pastrama de oaie afumata – 700 g
  • Carnati proaspeti de oaie – 1 buc cca 30-40 cm
  • Suc de rosii – 250 ml
  • Usturoi – 6-7 catei
  • Ulei – 2 linguri
  • Vin rosu – 80 ml
  • Piper alb – dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de berbecut si carnati de oaie:

 

TIPS-URI

1

Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat;

2

Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens;

3

Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime;

4

Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi;

5

Toaca usturoiul marunt;

6

Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute;

7

Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul;

8

Caleste putin si stinge cu vinul rosu;

9

Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc;

10

Pune vasul de aluminiu in Crock Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”;

11

Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine;

12

Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta;

COMENTARII (12)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

29.09.2015, 15:49

Ce bine arata

Panacris

Panacris 1

30.09.2015, 11:36

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

23.02.2016, 13:37

este o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!