Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru weekend,va recomand aceasta tochitura buna,buna de tot!
In primul rand curatam ficatul,il spalam,il taiem in jumatati sau sferturi daca-i mare si-l punem intr-un vas cu apa rece si 100ml otet pentru 1h(pentru a-i scoate amarala);in acest timp,punem in vas untura,pipotele spalate si taiate in sferturi,inimile si dupa ce s-au prajit putin,adaugam 2cani cu apa si le lasam sa fiarba;scoatem ficatul din apa cu otet si-l punem sa fiarba in apa cu frunza de dafin(pentru a elimina mirosul de otet)pentru 20mi dupa care-l strecuram
Dupa ce apa a scazut din vas,adaugam carnea,amestecam iar dupa 5min si ficatul;dupa inca 5min adaugam vinul si lasam sa fiarba incet;spre final condimentam,adaugam usturoiul bine pisat amestecat cu putina apa iar dupa alte 2-3min oprim focul si servim tochitura pe platou in mijloc mamaliguta cu ou si branza iar alaturi carnea
1
optional,puteti adauga si carnati,tot de curcan(se gasesc la magazin)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult