Tochitura de porc cu de toate

de Dya Daniela Andrei in Porc, 11 Iun 2013 | 2311 vizualizari

 

Cand nu ai idee despre ce sa gatesti: e rapida, e gustoasa,,,, e preferata mea!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de fleica de porc
  • 300 g branza de burduf
  • 1 kg de cartofi noi
  • 4 oua
  • 300 g faina de porumb pentru mamaliguta
  • 2 rosii mari (de gradina)
  • 1 capatana de usturoi
  • condimente, toate dupa gust: sare, piper, ardei iute, chili, rozmarin, oregano, busuioc, tarhon
  • optional: unt pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu de toate:

Spalam fleica, o taiem bucati si o punem la prajit, adaugand putina apa din cand in cand, pentru a ramane frageda si a nu se usca prea tare.

Separat, cartofii taiati cuburi, se condimenteaza foarte bine (parte din condimente vor ramane in ulei) si se pun la prajit la foc iute (astfel vor fi crocanti la exterior si moi in interior).

Punem si de o mamaliguta, cate un ou prajit si pregatim si mujdeiul de usturoi. Rosiile la trecem prin razatoare, pisam bine usturoiul, adaugam sare si ardei iute dupa gust.

Servim totul cald, cu un pic de branza de burduf si de ce nu, putin unt! Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Tochitura de porc cu de toate-0
Tochitura de porc cu de toate-1
Tochitura de porc cu de toate-2
Tochitura de porc cu de toate-3
Tochitura de porc cu de toate-4
Tochitura de porc cu de toate-5
Tochitura de porc cu de toate-6
Tochitura de porc cu de toate-7
Tochitura de porc cu de toate-8
Tochitura de porc cu de toate-9
Tochitura de porc cu de toate-10
Tochitura de porc cu de toate-11
Tochitura de porc cu de toate-12

COMENTARII (35)

Dya Daniela Andrei 1

12.06.2013, 22:34

Alinutu 1

02.10.2013, 15:56

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 08:35

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41