Tochitura moldoveneasca

de maria_claudia in Porc, 20 Oct 2010 | 8457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc,
  • carnati de porc,
  • oua,
  • branza de oi framantata,
  • malai,
  • sare,
  • usturoi,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Se prajeste carnea impreuna cu carnatii. Pregatim mamaliga, mujdeiul de usturoi si ochiurile. Se serveste cu branza de oi framantata sau cas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

iulianatanase 1

25.10.2010, 18:29

Asta da tochitura,e cea pe care o cunosc si eu(sunt din bacau).Am vazut o multime de variante de tochitura moldoveneasca..care mai de care...cu ceapa,cu sos de rosii si tot felul de tampenii.Brava!!

adriana_bobu 1

25.10.2010, 18:43

si mie-mi place tochitura moldoveneasca...dar parca trebuia mai multa mamaliguta...

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:24

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc la ceaun