Tochitura olteneasca

de ArianaBala in Porc, 28 Iul 2011 | 10194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g carne de porc
  • 150-200g kaizer
  • 8-10 ciuperci champignon
  • 1 arde gras
  • 3 cepe
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita ulei
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura olteneasca:

Taiem carnea in cubulete si costita o taiem feliute subtiri. punem uleiul intr-o tigaie si prajim carnea alaturi de cateva rondele de ceapa. Dupa ce cubuletele sunt rumenite bine, le scoatem pe o farfurie si punem la prajit si feliile de kaizer.

Cand si kaizerul este gata prajit, il punem pe farfurie langa carne.
In uleiul in care am prajit carnea si kaizerul punem la calit ceapa. Cand ceapa devine aurie, punem si ciupercile peste, mai lasam cateva minute la calit si punem si ardeiul gras.

Peste legumele calite punem carnea si kaizerul si turnam sucul de rosii. Inabusim 10-15 minute la foc mic, dupa care adaugam si usturoiul zdrobit cu lama cutitului, sare si piper dupa gust si e gata tochitura noastra.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta, cu putin patrunjel presarat si eventual branza veche de oaie rasa.

RETETA IN IMAGINI

Tochitura olteneasca-0
Tochitura olteneasca-1
Tochitura olteneasca-2
Tochitura olteneasca-3
Tochitura olteneasca-4
Tochitura olteneasca-5
Tochitura olteneasca-6
Tochitura olteneasca-7
Tochitura olteneasca-8
Tochitura olteneasca-9
Tochitura olteneasca-10
Tochitura olteneasca-11
Tochitura olteneasca-12
Tochitura olteneasca-13

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:21

si ardei copt alaturi....e o nebuniee

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:53

mamaie de ardei copt am uitat de data asta dar data viitoare promit k nu mai uit

alinutzika 1

01.08.2011, 00:23

ce bunatate...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04