Tochitura (varianta mea :) )

de Julia_Snow in Porc, 13 Oct 2014 | 2836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g. porc
  • 2 carnaciori proaspeti, subtiri
  • 2 cepe
  • un ardei gras, mare
  • 5 catei usturoi
  • o conserva rosii 400 g.
  • 500 ml. apa
  • sare
  • doua foi de dafin, cimbru uscat
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura (varianta mea :) ):

Carnea de porc se taie in bucati potrivite, se presara cu putina sare si se rumeneste usor. Se taie carnatii dupa preferinta si se rumenesc si ei. Se adauga ceapa si usturoiul taiate marunt si se amesteca timp de un minut.
Urmeaza ardeiul si rosiile taiate marunt, sosul de rosii din conserva, cele doua foi de dafin si apa. Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba incetisor 30 de minute.
Spre sfarsitul fierberii se presara putin cimbru, iar la sfarsit se presara patrunjel verde taiat marunt.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Pofta buna! :)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tochitura (varianta mea :) ) 346969
retete culinare - Tochitura (varianta mea :) ) 346970
retete culinare - Tochitura (varianta mea :) ) 346971
retete culinare - Tochitura (varianta mea :) ) 346972
retete culinare - Tochitura (varianta mea :) ) 346973
retete culinare - Tochitura (varianta mea :) ) 346974
retete culinare - Tochitura (varianta mea :) ) 346975
retete culinare - Tochitura (varianta mea :) ) 346976
retete culinare - Tochitura (varianta mea :) ) 346977

COMENTARII (30)

Julia_Snow 1

14.10.2014, 11:30

Bya, Xandrine, Babi si Deyutzky.....va multumesc frumos

Rocsi 1

14.10.2014, 20:55

Foarte, foarte buna!

Julia_Snow 1

15.10.2014, 11:17

Multumesc, Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: