Ton cu legume trase la tigaie

de jolygina in Ton, 17 Sep 2014 | 1640 vizualizari

 

Am tot vazut pe Paprika retete cu ton proaspat si asa imi doream sa gust si eu asa ceva chiar daca nu-s fan peste ,pot sa spun ca mi-a placut la nebunie ,am lasat ceafa pentru acest peste

 

INGREDIENTE

  • un file de peste
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • Pentru legume ;
  • un ardei galben
  • un ardei rosu
  • 4 rosi cherry
  • o lingura de ulei de masline
  • 3 ciuperci
  • un dovlecel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu legume trase la tigaie:

Pregatim pestele ,il condimentam cu sarea ,piper si praful de usturoi si il punem pe gratar sau la tigaie cu putin unt cat sa nu se lipeasca ;

intre timp taiem toate legumele fasii cam cat un deget de gros si le asezam in tigaie  cu uleiul de masline  mestecand intruna in ele sa nu se arda ,se mai adauga la ele putina sare sau delicat .T

onul se face putin mai greu la gratar sa patrunda bine !

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ton cu legume trase la tigaie 342123
retete culinare - Ton cu legume trase la tigaie 342124
retete culinare - Ton cu legume trase la tigaie 342125

COMENTARII (3)

Bya Ralu 1

17.09.2014, 03:54

Bun

MotanLaOale 1

17.09.2014, 08:52

Rocsi 1

17.09.2014, 21:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21