Topchit

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 4 Dec 2014 | 1264 vizualizari

 

Boss este de vina pentru acest preparat. Avand cas si urda si poftind la preperat l-am executat.
Foarte bun a fost.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g cas
  • 200 g urda
  • 2 linguri unt
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Topchit:

Ouale se bat bine cu sare.

Se toaca cozile de la ceapa verde si se calesc putin.

Intr-o tigaie se topeste untul si se adauga ouale batute.

Se marunteste urda si casul si se adauga peste ouale din tigaie.

Se adauga si ceapa calita.

Se lasa 2-3 minute si apoi se amesteca sa se faca oul si casul sa inceapa sa se intinda.

Se mananca cu mamaliga si ceapa daca va place.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Topchit 355290
retete culinare - Topchit 355291
retete culinare - Topchit 355292
retete culinare - Topchit 355293
retete culinare - Topchit 355294
retete culinare - Topchit 355295
retete culinare - Topchit 355296
retete culinare - Topchit 355297
retete culinare - Topchit 355298
retete culinare - Topchit 355299
retete culinare - Topchit 355300
retete culinare - Topchit 355301
retete culinare - Topchit 355302
retete culinare - Topchit 355303
retete culinare - Topchit 355304
retete culinare - Topchit 355305
retete culinare - Topchit 355306
retete culinare - Topchit 355307

COMENTARII (42)

MotanLaOale 1

11.12.2014, 16:05

Multumesc

Lia_ 1

11.12.2014, 18:36

ce pofta mi-ai facut

MotanLaOale 1

11.12.2014, 19:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55