Torshi Liteh

de Mitinita in Conserve, 10 Sep 2011 | 5258 vizualizari

COMENTARII (24)

Lau 1

10.09.2011, 16:04

interesant

horia 1

10.09.2011, 16:31

wowwwww foarte interesanta reteta .prezentarea este super,felicitari !

Sidy 1

10.09.2011, 16:32

Asa ma gandeam si eu....1/2 apa si 1/2 otet.
Ca prea acre ieseau nu ???
Imi place ideea....am sa incerc( nu am coriandru proaspat.... )

gaby_gabytza 1

10.09.2011, 16:36

imi place reteta

Mitinita 1

10.09.2011, 16:37

lau

alinutzika 1

10.09.2011, 16:38

foarte interesnta reteta

Mitinita 1

10.09.2011, 16:38

horia multumesc

DIANA B 1

10.09.2011, 16:39

Adinaaaaaaaaa !
Da' de la ce picant , fata ?

Mitinita 1

10.09.2011, 16:39

sidy,am incercat eu si cu otet numai si erau chiar iuti.

Mitinita 1

10.09.2011, 16:40

gabitza

Mitinita 1

10.09.2011, 16:41

alinutzica.pai asa va tin eu in priza cu retete interesante

Mitinita 1

10.09.2011, 16:42

diana picant la mine insemna iute am zis bine

kamy 1

10.09.2011, 18:14

cred ca fac si eu,dar fara coriandru dar vorba dianei...de la ce picant? (adica iute)ca nu ai pus nimic de genul....

Rocsi 1

10.09.2011, 19:19

imi pun si eu pe o feliuta de paine sa stii

diaconta 1

10.09.2011, 21:47

iar le zici ciudat Miti

Mitinita 1

10.09.2011, 22:09

kamy,sper ca o sa-ti placa,vezi ca poti sa pui si tarhon picant e de la otet,mai ales daca pui numai otet e cam tare

Mitinita 1

10.09.2011, 22:10

rocsi,acuma vad ca eu am uitat sa precizez ca se mananca pe langa mancare,ca si acritura

Mitinita 1

10.09.2011, 22:13

dia,pai ce eu nu-s mai ciudata

diaconta 1

10.09.2011, 22:47

esti asa cum trebuie sa fii

Mitinita 1

10.09.2011, 23:10

dia,cand o sa vezi ca postez reteta ptr fasole cu ciolan atunci sa stii ca-i bai si nu mai am resurse

Xandrinne 1

11.09.2011, 06:53

RuxyRux 1

11.09.2011, 23:50

Arata excelent Miti...si cred ca e deosebit de interesanta reteta!!!!

MotanLaOale 1

12.09.2011, 09:26

interesanta

LUK 1

12.09.2011, 16:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca