Tort

de gaby_duceag in Torturi, 22 Iul 2010 | 6448 vizualizari

COMENTARII (72)

gaby_duceag 1

22.07.2010, 23:07

)))

gaby_duceag 1

22.07.2010, 23:14

@silvioara, multumesc. in mintea mea, ideea era mult mai finutza, dar..atat a iesit

biancas76 1

22.07.2010, 23:58

400 g de unt? Nu e greseala cumva? Mi se pare extrem de mult

gaby_duceag 1

23.07.2010, 00:14

bianca, la o amandina obisnuita, se face crema din 200 grame si vine pusa intre doua blaturi.pai eu avand tort cu diametrul de 26 si nevoie de doua straturi de crema....am marit cantitatea

nadina73 1

23.07.2010, 00:16

gaby nu dormi?deci stai si astepti si tu inarita lui ela nu ?a zis ca vine acuma da nu apare

ela 1

23.07.2010, 00:29

vreau si eu din uratelul asta.... o portie generoasa,da?

onuta 1

23.07.2010, 00:40

gabita arata atat de bine si sant convinsa ca i super gustos..l as fi comandat pentru nunta , pacat ca am evenimentul sambata asta.

jolygina 1

23.07.2010, 09:30

bun ,bun

mena29 1

23.07.2010, 15:49

Da de ce uratel Gaby ,chiar nu e uratel,as vrea si eu ca-mi plac amandinele de mor

gaby_duceag 1

23.07.2010, 19:18

multumesc tuturor.

Ina 1

23.07.2010, 21:12

Ce frumusete aici!!! Gabytzule, felicitari! ce-am mai pierdut eu zilele astea.....

Bucataras Medi 1

23.07.2010, 21:20

n-ai pierdut nimic Ina pentru ca atunci cand Gaby a postat tortul era deja mancat

gaby_duceag 1

23.07.2010, 21:29

gaby_duceag 1

23.07.2010, 22:59

inuco, cum e socoteala?daca am 15 si nu-s, inseamna ca am vreun 1, nu?)))))

Bunica 1

23.07.2010, 23:04

wow , ce tort bun si frumos !

Sylvia 1

24.07.2010, 11:42

Gaby chiar e super tortul tau nu stiu ce tot zici tu acolo Amandinele sunt preferatele mele am in plan sa le fac la un dezmat culinar

Sidy 1

24.07.2010, 12:21

Chiar ca e frumusel tortul tau ! De ce il faci ...uratel ?
Eu vreau o feliuta, te rog frumos !!!

gaby_duceag 1

24.07.2010, 21:19

sydi, frumos frumos?[email protected] am facut amandine

gaby_duceag 1

24.07.2010, 21:19

ina,nu citesti?))

Ina 1

28.07.2010, 14:51

Gabytzule, abia acum am recitit aici.... M-am lasat de socoteli, ce atata matematica? citesc noutatile, pun furci si trec mai departe.....nu mai am timp de nimic si nici chef.... Sa-ti trimit pozele sa-mi postezi si mie retetele

elena1988 1

12.01.2011, 13:46

Mitinita 1

18.05.2011, 13:21

mersi de inspiratie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort castel *** LA MULTI ANI 2012, TUTUROR BUCATARASILOR ! ***