Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De cand ma stiu am iubit reteta de amandine. Este in topul preferintelor mele pentru prajituri de casa inca de cand am preparat-o pentru prima oara.
O reteta simpla, dulce, din care o felie este suficienta sa astampere pofta de dulce.
Combinatia cu afine n-a facut decat s-o faca si mai buna, gustul acrisor al afinelor completandu-se perfect cu crema dulce a amandinei.
Eu am imbracat tortul tot in crema, dar voi, daca nu agreati atat de multa crema, puteti sa faceti pentru decor o glazura de ciocolata sau sa imbracati tortul in frisca.
Blat
Crema
Sirop
In plus
Blat
Sirop.
Crema.
Asamblare
Nota.
Fiind un tort cu multa crema de unt e recomandat sa fie lasat la temperatura camerei cu 30 minute inainte de servire.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult