Tort Antonia

de claudiaO in Torturi, 10 Feb 2014 | 878 vizualizari

 

In urma cu vreo 4 ani am descoperit combinatia dintre Brownie Cappuccino si Crema de affine...de atunci am repetat-o in cateva torture de botez.
La fel s-a solicitat si de aceasta data, pentru tortul de botez al fetitei unor buni prieteni. Invitatii au fost placut surprinsi.

 

INGREDIENTE

Combinatiile si cantitatile sunt aceleasi ca aici : http://www.bucataras.ro/retete/tort-festiv-55039.html.

Portii: 50
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Antonia:

Asamblare:

- primul etaj - de jos in sus - blat de vanilie +crema de ness,blat de cacao + crema de afine, ultimu strat blat de brownie cu crema de scortisoara;

- al doilea etaj la fel ca primul;

- al treile etaj - inimioara - blat de brownie cu crema de scortisoara, blat vanilie cu crema de ness si ultimul blatul de cacao cu crema de afine, ca sa iasa inima in ton de mov.

Decoratiunile au fost facute cu vreo 2 zile inainte si reprezinta jucariile preferate ale fetitei - 2 stelute zambatere, meclusori si ciupercute...si niste frunze petru trandafirii de frisca.

Si ca sa se potriveasca cat mai bine ciupercutele si melcusorii, am creat un decor de poienita cu floricele si fire de iarba - care mi-au luat cam 2 ore pana le-am montat pe tort :)

Pentru colorare am folosit colorant gel de la Wilton - mov,verde si galben.

Satisfactia invitatilor a fost plata pentru munca depusa.

 

RETETA IN IMAGINI

Tort Antonia-0
Tort Antonia-1
Tort Antonia-2
Tort Antonia-3
Tort Antonia-4
Tort Antonia-5
Tort Antonia-6

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Lau

Lau 1

10.02.2014, 17:15

_Alina_

_Alina_ 1

11.02.2014, 12:01

claudiaO

claudiaO 1

11.02.2014, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12