Tort aperitiv din omleta

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2013 | 34221 vizualizari

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

05.02.2013, 15:59

maaaaaama ce bunataturi ai pregatit

kukibella 1

05.02.2013, 16:14

Bucatardinpasiune 1

05.02.2013, 19:19

Buna idee pentru un mic dejun reusit!

Bunica 1

05.02.2013, 19:37

Omletele intre ele cu ce le-ai lipit

danakarin 1

05.02.2013, 19:48

Arata super , da eu nu intzeleg cu le-ai taiat? In grosime? Ca pe un tort? Sau cuuuuum?

sebirizescu 1

05.02.2013, 19:58

super

danakarin 1

05.02.2013, 20:01

Arata super , da eu nu intzeleg cu le-ai taiat? In grosime? Ca pe un tort? Sau cuuuuum?

diaconta 1

05.02.2013, 20:06

cat de special arata

Rocsi 1

05.02.2013, 20:07

Ce fain!

Lau 1

05.02.2013, 20:46

fain

MotanLaOale 1

05.02.2013, 22:43

mamaieelena 1

06.02.2013, 09:32

imi place

Ina 1

06.02.2013, 17:28

vio_dreams 1

07.02.2013, 05:14

Ma bucur mult ca v-a placut, va recomand sa o incercati!E si gustoasa, dar si de mare efect!

vio_dreams 1

07.02.2013, 05:16

Eu nu am lipit-o cu nimic, am pus omletele calde una peste alta si apoi le-am taiat ca pe tort, insa cred ca ar fi mers de minune o crema de branza intre ele!

Florentina_Cristina 1

06.02.2014, 22:47

ce prezentare

Claudia1972 1

07.02.2014, 17:40

Foarte frumos si mai mult ca sigur si gustos. Fac si eu des aceasta reteta, mai ales in weekend, cand ne adunam toata familia la micul dejun, cu diferenta ca nu bag cascaval sau branza in omleta, ci pun intre omletele fierbinti cascaval ras si felii de sunca de praga sau felii de salam. Lipirea este garantata, si, dupa ce se racoreste, se taie frumos, chiar ca un tort. Felicitari!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de branza