Tort aperitiv in trei culori

de angyb in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2013 | 7866 vizualizari

 

Sursa de inspiratie Sidihttp://www.bucataras.ro/retete/tort-aperitiv-in-trei-culori-40687.html

 

INGREDIENTE

  • Aluatul portocaliu:
  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • Aluatul galben:
  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • 4 linguri de cascaval razuit
  • Aluatul verde:
  • 2 oua
  • 2 lingura de ulei
  • 2 linguri de smanrtana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • 2 linguri de spanac fiert si tocat
  • Umplutura:
  • 200 g ricotta
  • 200 crema de branza
  • sare,vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aperitiv in trei culori:

Pregatim 3 blaturi in acelasi mod doar ca difera ingredientul care da culoare.

Frecam galbenusurile cu ulei adaugam smantana, faina alba praful de copt si ingredientul care da culoarea blaturilor (cas, pasta de gogosari si spanac). Peste compozitiile obtinute se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare amestecand de jos in sus.

Coacem fiecare blat intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt in cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 15 minute pana cand se rumenesc.

Pentru crema amestecam ricotta cu crema de branza si le condimentam cu sare si vegeta dupa gust.

Asezam pe un platou blatul portocaliu, 1/2 din crema, blatul galben, restul de crema si desupra blatul verde.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv in trei culori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tortulet aperitiv cu morcovi si branza