Tort aperitiv la Multicooker

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2014 | 5434 vizualizari

 

Intr-una din zile am gasit un mail pe adresa blogului [email protected],de la o domnisoara care ma invita la o provocare,aceea de a gati 2 retete gustoase la Multicookerul Philips http://www.cooker.philips.ro/ .Bineanteles ca m-a bucurat tare aceasta provocare dar m-a si speriat totodata pentru ca nu folosisem niciodata un astfel de aparat de gatit si cum mie imi place sa detin controlul in toate…in acest caz dintr-odata nu il mai aveam.Nu stiam cum functioneaza,ce calitati are acest aparat si ce poti sau nu poti sa faci cu el.In fine…pana la urma m-am lamurit,recunosc ca si prietenele mele m-au ajutat tare mult cu sfaturi si impresii din propriile lor experiente cu acest aparat si pana la urma am creat pentru aperitiv un “tort” cu pui ciuperci si legume,delicios,aromat si picant.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5 pulpe de pui fara os si piele
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 1 catel de usturoi
  • 7 oua
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri iaurt
  • 2 lingurite 5 spices,
  • sos de soia,
  • cimbru,
  • chimen macinat
  • 1/2 ardei iute rosu
  • sare,
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr branza afumata data pe razatoarea mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aperitiv la Multicooker:

Pulpele de pui le-am taiat cubulete mici,le-am marinat cu sos soia,5 spices si iaurt,le-am lasat asa pana cand am terminat de pregatit toate celelalte ingrediente.

Ciupercile,morcovii,ceapa verde,le-am taiat felii,nu foarte subtiri,usturoiul l-am tocat marunt,la fel si ardeiul iute,am adaugat peste toate aceste ingrediente,sare,cimbru uscat,chimen,am amestecat bine.Ouale le-am batut intr-un castron pana cand au facut spuma,am adaugat apoi peste ele faina,am omogenizat si apoi am incorporat toate celelalte ingrediente,si la urma de tot bucatile de pui marinate in iaurt.

Am scos oala multicookerului,am tapetat-o cu ulei si faina,am pus in ea amestecul descris mai sus,am mai ras deasupra branza afumata,am pus oala in aparat,am setat functia BAKE,apoi temperatura 180 grade cu un timp de 45 minute si…mi-am vazut de celelalte treburi casnice pana cand multicookerul a gatit tortul aperitiv

Dupa ce timpul de gatire a expirat,am scos cu ajutorul celor 2 manusi de silicon (din dotarea aparatului) oala si am pus-o deoparte sa se raceasca.

A iesit un aperitiv tare gustos,numai bun pentru weekend…fie cina ,fie mic dejun.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv