Tort clasic cu crema de cacao si miez de nuca

de Ina in Torturi, 21 Sep 2016 | 18938 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

21.09.2016, 17:08

bun bun

mirela0911 1

21.09.2016, 17:12

Frumos și delicios!

Andra_Constantinescu 1

21.09.2016, 17:16

Delicios cred ca e!

Bunica 1

21.09.2016, 17:34

Ce-mi plac torturile cu nucă!

Ina 1

21.09.2016, 17:41

Va multumesc! Este reteta mamei-soacre si e genul de prajitura de care nu te saturi

Constelatialeu 1

21.09.2016, 18:02

Deci si eu tot clasica sunt, asa ca vreau portie dubla, am si lingurita clasica, adica incapatoare..

simona72 1

21.09.2016, 18:26

Cu nuca si mie imi place!!

Merisor 1

21.09.2016, 18:42

Si eu precum Cleme ))

Ina 1

21.09.2016, 18:43

Cleme, gura tot clasica e? ))

Ina 1

21.09.2016, 18:43

Simona, Meri

miki_a 1

21.09.2016, 19:08

Un tort simplu si delicios!

Bya Ralu 1

21.09.2016, 20:51

ce bunatate

deyutzky 1

21.09.2016, 21:17

Mmmm ce combinatie delicioasa!

Rocsi 1

21.09.2016, 21:42

Ce as manca o feliuta de tort de la tine!

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 09:24

delicios tortul, ai ales o combinatie de arome pe placul meu!

anca_rm 1

22.09.2016, 09:38

foarte bun

Rahela Velicu 1

03.10.2016, 15:21

deliciu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort glazurat