Tort cu alune caramelizate

de alldaycooking in Torturi, 22 Oct 2012 | 5593 vizualizari

COMENTARII (22)

kukibella 1

22.10.2012, 08:43

ce bine arata

MotanLaOale 1

22.10.2012, 08:55

Bun bun

T I M E A 1

22.10.2012, 09:25

ce tort gustos ai facut!

diaconta 1

22.10.2012, 09:26

Hiiiiiiiiii ce bun si aratos e

Lau 1

22.10.2012, 09:44

fain arata

Rocsi 1

22.10.2012, 10:45

Cat de mult imi place

_Alina_ 1

22.10.2012, 11:13

E delicios!

laura_n 1

22.10.2012, 11:34

arata bine tare! dar tot nu pap

alldaycooking 1

22.10.2012, 11:58

Multumesc frumos!

alldaycooking 1

22.10.2012, 11:58

Laura de ce nu vrei tort?

Bya Ralu 1

22.10.2012, 12:14

foarte bun

jolygina 1

22.10.2012, 13:17

cel mai bun

elucubratiiculinare 1

22.10.2012, 13:39

yammy

Bunica 1

22.10.2012, 13:59

CE bine ca tot nu am desert!

alldaycooking 1

22.10.2012, 14:02

ma bucur ca va place!

dobrezaira 1

22.10.2012, 14:52

mda, delicios

lilik 1

22.10.2012, 15:48

un deliciu

Merisor 1

22.10.2012, 16:28

tare bun!

Sim0na 1

23.10.2012, 10:44

Bun tare

andrada23 1

22.01.2013, 09:43

Buna ziua. Ce sa inteleg din "3 linguri de faina piscoturi" si n-am inteles daca am nevoie si de piscoturi, ca nu sunt trecute la ingrediente, dar se gasesc la mod de preparare. Va multumesc, astept, va rog, o lamurire, m-ar interesa sa incerc tortul asta.

diaconta 1

22.01.2013, 09:55

Andrada,cred ca la blat a folosit in loc de faina obisnuita,faina obtinuta din piscoturile macinate fin.
A pus si un strat de piscoturi,asa cum se vede si din poza,dar probabil a uitat sa le treaca la ingrediente.
Ne mai scapa si noua uneori,nu-i usor de redactat o reteta.
Zi frumoasa si succes cu tortul

alldaycooking 1

24.01.2013, 17:12

Draga Dia multumesc frumos pentru ca ai incercat sa clarifici neintelegerea!

Andrada, era vorba de 3 linguri de faina normal si un strat de piscoturi, nu am mentionat cate pentru ca depinde dimensiunea tavii.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu alune de padure si ciocolata...