tort cu biscuiti si budinca

de geobucataras in Prajituri, 12 Apr 2015 | 3098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti populari
  • 2 budinci la alegere
  • fructe de care dorim
  • o crema la rece la fel de care dorim
  • glazura
  • piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tort cu biscuiti si budinca:

Biscuiti ii rupem in 4, dupa care preparam budincile pe rand (eu am folosit budinca de vanilie si capsuni). Budinca o facem pe rand , cand   prima budinca e gata punem jumate din biscuiti in budinca si mai lasam un minut pe foc amestecand continuu, cand e gata o turnam in ce forma dorim noi ( eu am turnat-o intr-o tava de tort ).

Ffacem la fel si cu cea de-a doua budinca si cu jumatatea de biscuiti ramasa.

Cand e gata o turnam peste prima budinca si o asezam uniform cu o lingura, lasam la racit budinca cand sa racit complet o turnam invers intr-o farfurie sau platou, preparam crema la rece exact dupa indicatiile de pe plic pe care o punem peste budinca.

Pe margine asezam piscoturile, fructele le punem cum dorim si cate dorim, iar la urma turnam glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu biscuiti si budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

13.04.2015, 21:15

Si eu vreau!

MotanLaOale 1

14.04.2015, 08:40

dantes 1

15.04.2015, 13:21

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosele cu mere caramelizate