Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Biscuiti ii rupem in 4, dupa care preparam budincile pe rand (eu am folosit budinca de vanilie si capsuni). Budinca o facem pe rand , cand prima budinca e gata punem jumate din biscuiti in budinca si mai lasam un minut pe foc amestecand continuu, cand e gata o turnam in ce forma dorim noi ( eu am turnat-o intr-o tava de tort ).
Ffacem la fel si cu cea de-a doua budinca si cu jumatatea de biscuiti ramasa.
Cand e gata o turnam peste prima budinca si o asezam uniform cu o lingura, lasam la racit budinca cand sa racit complet o turnam invers intr-o farfurie sau platou, preparam crema la rece exact dupa indicatiile de pe plic pe care o punem peste budinca.
Pe margine asezam piscoturile, fructele le punem cum dorim si cate dorim, iar la urma turnam glazura.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult