Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone

de luminita20_2006 in Torturi, 11 Ian 2016 | 4026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 400gr faina
  • 300 gr zahar
  • 200 ml cafea preparata
  • 110 gr unt
  • 100 ml ulei
  • 50 gr cacao
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 100 ml iaurt sau lapte batut
  • Blat cu migdale
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • o mana zdarvana migdale
  • Crema  
  • 250 gr mascarpone
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 250 ml frisca
  • 1 conserva sun Food piersici
  • 100 gr zahar pudra
  • Glazura:
  • 200 ciocolata
  • 100 ml lapte
  • 50 unt
  • 50 zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone:

Blat negresa reteta o gasiti aici am copt in tava 22 cm diametru

Blat cu migdale reteta aici  in care mai adaugati migdalele rasnite mediu
Crema: Se amesteca mascarpone cu zaharul pudra, se bate frisca apoi se pune mascarpone, amestecam bine.
Asamblare:  se taie blatul de negresa in trei. Se pune un blat negresa, piersici taiate felii, crema, blat negresa, piersici, crema, blat migdale, sirop din compot, piersici, crema, blat negresa si putina crema cat sa acopere blatul. Se da la rece. Glazura cu crema de ciocolata, se pun pe foc toate se amesteca pana cand se topeste ciocolata, Cand s-a racit se toarna peste tort.
Decor am folosit kiwi, clementina, biscuiti, migdale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (7)

dantes 1

12.01.2016, 10:42

delicios!

Rocsi 1

12.01.2016, 20:21

Un tort delicios!

Rahela Velicu 1

13.03.2016, 01:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală