Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Torturi, 7 Mar 2011 | 5877 vizualizari
Lau 1
frumos tort,eu rabdare nu am dar am sa incerc sa il fac,
LUK 1
delicios
divainbucatarie 1
maria_claudia 1
minunat
mamaieelena 1
Panacris 1
Pentru Sufletista, iti garantez ca daca o sa faci acest tort o sa inveti sa ai si rabdare . Succes!
cismaru_nicoleta 1
Am si eu o intrebare.. (nu am facut niciodata bezea )...se taie frumos sau se sfarama tot tortul?? ..Ca de bun,banuiesc ca e nemaipomenit..
MotanLaOale 1
foarte bun
Pentru Nicoleta, daca il lasi la rece pana a doua zi se va taia bine cu un cutit foarte subtire!!! Succes! Ei si daca prima oara nu/ti iese ca la carte si se sfarma , nu/i problema e tare gustos si asa sfarmat
Cris2711 1
perfect
adry88 1
interesant
Valclaudia 1
ce pofta mi-ai facut! LA MULTI ANI, zmeului!
Multumesc Claudia
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:45
de Caty 2
la 14:16
de bucatarasa 1
la 12:15
de laura_n 7
ieri la 17:28
pe 23.04 la 20:52
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Constelatialeu
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!