Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un tort de 500 lei :D ( parca atat costa robotul de bucatarie, nu? :))) )
Blatul: mixul cu un ou si 100 g. unt se framanta rapid cu mana pana se obtine o pasta compacta, pe care o intindem in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, formand si o bordura de 3 cm. inaltime.
Umplutura: intr-un vas se amesteca un ou cu 2 linguri cu zahar si o lingura cu faina. Laptele se adauga treptat , apoi fierbem totul amestecand continuu, pana obtinem o crema ca o smantana groasa. Lasam sa se raceasca.
In alt vas frecam 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar, adaugam branza de vaci, stafidele si crema de lapte racita. La final se adauga 3 albusuri batute spuma. Umplutura o turnam peste aluat, apoi dam la cuptor 50 minute, la foc mic.
Cand se raceste decoram cu zahar pudra si ciocolata rasa.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult