Tort cu branza si visine

de gaby_gabytza in Torturi, 22 Iun 2013 | 2224 vizualizari

 

INGREDIENTE

blat

  • 13 piscoturi
  • 15 biscuiti

crema

  • 1 kg branza
  • 5 linguri lapte
  • 300 g zahar pudra
  • 1 esenta lamaie
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • visine
  • 1 plic gelatina

decor

  • ciocolata
  • 1 lingura unt

sirop

  • compot visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu branza si visine:

Stoarcem branza de zer daca are si o dam la frigider 30 min.Dupa o mixam bine cu laptele si zaharul pudra.Adaugam visinele spalate si fara samburi, esenta,nuca de cocos si plicurile de zahar vanilat.La sfarsit adaugam plicul de gelatina dizolvata in 100 ml apa si preparat conform instructiunilor de pe plic

Pregatim o tava cu inel detasabil si asezam piscoturile trecute prin compot de visine.Rasturnam crema peste piscoturi si asezam biscuiti deasupra peste toata crema.

Topim o ciocolata neagra impreuna cu untul pe baie de aburi si rasturnam pe toata suprafata biscuitilor.La sfarsit decoram cu cateva visine si dam la frigider cca 2-3 ore inainte sa-l servim

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tort cu branza si visine 238716
retete culinare - Tort cu branza si visine 238717

COMENTARII (35)

ralu_ca 1

23.06.2013, 14:45

arata fff bine!

Dea_Dea 1

23.06.2013, 16:07

Ce bun este!!

Bya Ralu 1

24.06.2013, 00:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: