Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O dietă echilibrată înseamnă câte o prăjitură în fiecare mână. :))
Se bat spuma albusurile cu un varf de sare, dupa care se adauga zaharul. Se incorporeaza apoi galbenusurile, margarina care am topit-o in prealabil, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt, esenta, coaja de portocala si cacaua. Aluatul se toarna intr-o forma pt tort cu pereti detasabili sau intr-o cratita in care am pus hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit circa 30 min , apoi se raceste si se taie in jumatati egale.
Separat facem budinca conform instructiunilor de pe plic, apoi o lasam sa se raceasca, intre timp, insiropam blatul putin, cu compot de visine, daca sa racit budinca o intindem pe blat aruncam si cateva visine fara samburi, punem deasupra cealalta parte a blatului. Plicul de glazura il topim in apa calda si il turnam peste blat, dam la rece 1h.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult