Tort cu ciocolată,mentă şi vişine

de diaconta in Torturi, 12 Iun 2014 | 9357 vizualizari

COMENTARII (26)

Cris2711 1

12.06.2014, 21:53

Made in Dia

T I M E A 1

12.06.2014, 22:00

minunat tort

Rocsi 1

12.06.2014, 22:02

O combinatie foarte reusita

Constelatialeu 1

12.06.2014, 22:04

Vad ca te mananca rau si ai umblat la menta...

Mitinita 1

12.06.2014, 22:05

ce combinatie faina ai gasit

Lau 1

12.06.2014, 22:05

superb

MotanLaOale 1

12.06.2014, 22:09

Frumos

babi5 1

12.06.2014, 22:13

Buna combinatis

Aurelia 07_07 1

12.06.2014, 22:26

Deliciu !

Angelina_Elena 1

12.06.2014, 22:33

Ela68 1

12.06.2014, 22:46

foarte frumos ornat

Valclaudia 1

12.06.2014, 22:48

bestial tortul! Felicitari,Dia!

delia64 1

12.06.2014, 23:29

Dya Daniela Andrei 1

13.06.2014, 00:07

Parca ii simt aroma!

anca_rm 1

13.06.2014, 08:24

simona72 1

13.06.2014, 09:05

Ce frumos ti-a iesit...si ai muncit ceva la el, nu gluma!! Ador aroma de menta cu ciocolata...am sa caut si eu siropul de menta...

diaconta 1

13.06.2014, 11:09

Multumesc fetelor

mirela0911 1

13.06.2014, 20:18

Ce tort delicios si frumos! Blatul nu se insiropeaza? pentru ca vreau sa "imprumut" reteta!

diaconta 1

13.06.2014, 20:51

Mirela,blatul nu se insiropeaza.Eu il fac mereu pentru torturi,tocmai pentru ca nu trebuie insiropat,este foarte pufos si e o reteta cu reusita garantata,daca se respecta proportiile ingredientelor si timpul de mixare.Eu ti-l recomand cu drag.Gasesti varianta si fata cacao la torturile dinaintea acestuia.

mirela0911 1

13.06.2014, 21:29

Mersi Dia! Merg sa caut blatul fara cacao!

diaconta 1

13.06.2014, 22:46

Uite Mirela,este si mare si mic cu ingredientele corespunzatoare : http://bucatevorbesiarome.blogspot.ro/2014/04/tort-black-white.html

Xandrinne 1

13.06.2014, 23:53

Merisor 1

14.06.2014, 14:16

Cred ca-i deosebit tortul acesta cu menta!

laura_n 1

16.06.2014, 15:45

si eu am in plan un cremos cu menta

diaconta 1

16.06.2014, 16:16

Nu-l lasa numai "in plan" Laura ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort degrade