Tort cu crema de branza, afine si ciocolata

de Criss in Torturi, 20 Noi 2013 | 13921 vizualizari

COMENTARII (42)

_Alina_ 1

21.11.2013, 08:49

Superb!

nico0103 1

21.11.2013, 09:55

Cum se face danteluta aceea? Cumva se topeste ciocolata si pe hartie de copt se fac modelele cu lingurita?

Angelina_Elena 1

21.11.2013, 11:42

Ce frumos e!

dantes 1

21.11.2013, 12:36

Superb si delicios

Criss 1

21.11.2013, 14:31

Multumesc mult.

Criss 1

21.11.2013, 14:32

Nico, eu am topit ciocolata si am pus-o intr-o punguta, i-am taiat varful si am desenat pe hartie de copt danteluta. Apoi am invelit hartia in jurul tortului si dupa cateva minute de tinut in frigider, am desprins hartia.

mamaieelena 1

21.11.2013, 15:03

arata super tortul tau si cred ca a fost delicios

MonaMimi 1

21.11.2013, 15:18

MINUNAT TORTUL

tanyapatap 1

21.11.2013, 15:30

FARA CUVINTE!!

Criss 1

21.11.2013, 19:24

Multumesc mult. Sunteti foarte dragute. Intr-adevar a fost foarte bun tortul.

madi_marin 1

21.11.2013, 20:03

e demential!

MIUTA 1

21.11.2013, 20:29

Woooooow,excelent

Mirela Suba 1

23.11.2013, 10:10

felicitari,este superb si cred ca si gustul este pe masura

Criss 1

23.11.2013, 16:26

Multumesc!

anamariacraciun 1

05.12.2013, 20:28

Arata foarte bine tortul! imi poti spune ce dimensiune are forma pentru tort?

ramona_manoliu 1

27.06.2014, 10:39

Vai cum arata!!!!

janette 1

27.06.2014, 10:40

Cum a-ti procedat cu decorul de pe marginea tortului???

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort inimos