Tort cu crema de ciocolata

de La Ancuta in Torturi, 6 Mai 2012 | 5412 vizualizari

COMENTARII (64)

LUK 1

07.05.2012, 16:31

La multi ani inca o data!foarte frumos tortul

aziz 1

07.05.2012, 17:10

La multi ani voinicului!!! iar mami tortul arata minunat

alba_zori 1

07.05.2012, 17:22

ce frumos e tortul tau,si multa sanatate piticului

MIUTA 1

07.05.2012, 22:51

La multi ani puiutului tau!
Tortul arata super,super bine
Poti sa-i spui "piticul meu" si la 20 de ani eu asa ii spun fiului meu si are 17 ani.
Fiul meu acum e la voi la Sibiu la concursul de jazz si deabia astept sa soseasca "piticul meu" acasa.

mamaieelena 1

07.05.2012, 23:59

super tort

ionela2682 1

08.05.2012, 10:30

La multi ani !!!!!sa ti traiasca piticul sa se faca mare..frumos tort a primit in dar

Iazmin 1

08.05.2012, 11:00

La multi ani puiutului!!!! Frumos tort ,vreau si eu reteta de fondant...

simo_brkic 1

08.05.2012, 15:31

foarte frumos!!=) si ador cum ti au iesit melcisorii =D ,poi ma bucur ca mai sunt bucatarase a carora place pasta de zahar

La Ancuta 1

08.05.2012, 23:38

Va multumesc

La Ancuta 1

08.05.2012, 23:39

Simo, de data aceasta nu am folosit pasta de zahar, ci fondant din bomboane marshmallow

anomisana 1

09.05.2012, 01:29

In primul rand la multi ani piticului, sa-ti traiasca mult si sanatos, iar tie felicitari pentru aceasta superbitate. Ai laudat atat varianta asta de pasta incat trebuie sa o incerc si eu. Zici ca este mai elastica decat cea de zahar? Fara margarina, este cam la fel cu cea de zahar.

La Ancuta 1

09.05.2012, 08:49

Anomisana cred ca margarina o face mai elastica. Mie mi-a placut mai mult. Gustul este cu siguranta mai bun.

Iti multumesc mult pentru urari

ancutaCH 1

16.05.2012, 18:46

super si cred ca are succes la copii...l-am salvat poate il fac de 1 iunie dc facem party de ziua copiilor

La Ancuta 1

17.05.2012, 11:16

Multumesc Ancuta. Copiii au fost foarte incantati

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort "Old fashion"