Tort cu crema de iaurt si piersici

de mirela0911 in Torturi, 14 Aug 2016 | 1484 vizualizari

 

Este un tort care se prepara rapid si la fel se si mananca! 

 

INGREDIENTE

  • 7 bucati piscoturi
  • 10 buc biscuiti Petit Beure
  • 350 g iaurt gras
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g zahar pudra vanilat
  • 2 piersici
  • 1/2 plic gelatina
  • pepene rosu pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de iaurt si piersici:

Ingredientele date sunt pentru un tort cu diametrul de 20 cm!!!

Se ia forma de tort cu diametrul de 20 cm si se tapeteaza cu folie alimentara. Se aseaza piscoturile pe fundul formei.

Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra vanilat. Frisca se mixeaza pana se intareste. Gelatina se pune la inmuiat in 50 ml apa, apoi se incalzeste usor pana se dizolva granulele de gelatina. Piersicile se spala, se curata de piele apoi se taie cubulete. Peste iaurt se toarna gelatina, se amesteca, se pun apoi piersicile iar la final se incorporeaza frisca.

In forma de tort, pe margine se aseaza cate un biscuite, apoi se toarna crema, se niveleaza, se acopera cu folia si se da la rece pentru cateva ore.

Se scoate din frigider, se aseaza pe un platou si se indeparteaza folia alimentara, se orneaza cu felii de pepene rosu apoi se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru o forma cu diametrul mai mare, mariti cantitatile de ingrediente!

RETETA IN IMAGINI

Tort cu crema de iaurt si piersici-0
Tort cu crema de iaurt si piersici-1
Tort cu crema de iaurt si piersici-2
Tort cu crema de iaurt si piersici-3
Tort cu crema de iaurt si piersici-4
Tort cu crema de iaurt si piersici-5
Tort cu crema de iaurt si piersici-6
Tort cu crema de iaurt si piersici-7
Tort cu crema de iaurt si piersici-8

COMENTARII (22)

miki_a 1

17.08.2016, 16:51

O splendoare de tort!

noiinbucatarie 1

18.08.2016, 22:58

arata super!

mihaelar63 1

03.09.2016, 00:06

Faina reteta Cred ca m-as incumeta sa prepar si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!