Tort cu crema de lamaie

de MIUTA in Torturi, 22 Mai 2011 | 8603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet piscoturi
  • 2 plicuri crema de lamaie de Dr.Oetker
  • 500 ml lapte
  • 200 ml frisca
  • sirop de fragute
  • 10 linguri zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de lamaie:

Se prepara crema de lamaie din cele doua plicuri cu 500 ml lapte si 10 linguri de zahar pudra.

Se amesteca siropul de fragute cu putina apa.In acest suc se insiropeaza jumatate din piscoturi si se aseaza pe un platou.Deasupra se pune crema de lamaie.

Se pune deasupra cremei cealalta jumatate de punga de piscoturi insiropate in suc de fragute.Deasupra se orneaza cu frisca Hulala si se aranjeaza dupa preferinta.Se da la frigider o ora.E delicios,parfumat si foarte racoros pentru o zi de vara fierbinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos