Tort cu crema de zahar ars

de gaby_duceag in Torturi, 2 Feb 2013 | 19402 vizualizari

COMENTARII (77)

gaby_duceag 1

02.02.2013, 23:18

rocsi, din camara am avut si eu, dar l-am folosit saracul...tare mult
nu e trainic asta ce l-am luat,dar nah..cat o tine..

Rocsi 1

02.02.2013, 23:21

Gaby eu care l-am luat din camara nu e ca al vostru..Prima data era un pos seringa dar nu de la decorix si ala il am eu nu ce ai luat tu si cu Miha..Pai le folsim, le forjam cat sa tina si ele?..E bine si asa..

Mihaela11_jo 1

02.02.2013, 23:27

Si eu vreau o bucata luni la scoala

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

02.02.2013, 23:29

Super a iesit frisca

gaby_duceag 1

02.02.2013, 23:37

Daciana, intotdeauna amestec cea vegetala cu smantana .Foarte rar o las simpla, doar daca nu mai am bani ))))))))

mamaieelena 1

03.02.2013, 00:11

frumos tort imi place

laura_n 1

03.02.2013, 09:31

moama, la atatea comentarii...cred ca nu a mai ramas nimic din frumusetea asta )
superb a iesit, superb!

DIANA B 1

03.02.2013, 10:12

Oooooooooo , ce minunatie ; se pare ca azi v-ati intrecut in torturi cu cr de zahar ars , ce pacat ca eu nu mi-l pot permite

Lau 1

03.02.2013, 13:46

superb arata

Zamfira 1

03.02.2013, 17:34

uuu....ce bine arata, crema de zahar ars, o minune!

diaconta 1

03.02.2013, 21:28

ce fain si bun e
si ce-mi place ce frumos e "impaturit" pe margini

RuxyRux 1

03.02.2013, 22:17

Wow!!!! Nemaipomenit Gabytule drag! Am voie oare sa visez la minunatia asta?

Panacris 1

04.02.2013, 08:29

Supermegadelicios! Am ajuns cam târziu la tort! Poate o bucățică de zahăr ars, mai găsești ptr mine!

danakarin 1

04.02.2013, 09:13

De cand l -am vazut ma obsedeaza...cred ca m-am indragostit! Asa de tare incat sunt fan pe pagina ta
Deci, il voi face in curand....desi decorul e unic. incaodata.

gaby_duceag 1

04.02.2013, 13:29


TI-L DECOREZ IO)

gaby_duceag 1

04.02.2013, 13:30

Panacris, daca nu gasesc..ardem noi niste zahar))))))))

alba_zori 1

04.02.2013, 15:07

Alinutza80 1

06.02.2013, 17:11

O bunatate si o frumusete de tort!

Bucatardinpasiune 1

16.02.2013, 11:13

Ce bun trebuie sa fi fost!

Patricia Iordache 1

11.03.2013, 23:15

Doamne, cum arata!!! L-am trecut la favorite si il voi incerca cu prima ocazie

jolygina 1

30.04.2013, 11:17

este foarte bun ,si eu tot asa il fac ,toate in aceeas cratita ,dar imi place foarte mult cum l-ai ornat

roxana_simona 1

05.06.2013, 14:38

babi5 1

27.08.2013, 12:16

Krystyan Trendy 1

23.11.2013, 10:08

superb tortul

jolygina 1

26.03.2015, 00:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Kodrit-Kadir