Tort cu frisca, capsuni si piure de castane

de ela in Torturi, 20 Mai 2010 | 8627 vizualizari

COMENTARII (140)

ela 1

23.05.2010, 21:31

nadina sunt in bucatarie,fac mancare

nadina73 1

23.05.2010, 21:42

stiam ela iesi de acolo,azi e duminica iesi repede pana nu vine rocsi ca te gaseste in bucatrie si e jale mare

ela 1

23.05.2010, 21:49

mai am treaba,nadina,ce sa fac a aparut rocsi

mena29 1

24.05.2010, 17:46

Ela vreau si eu

mena29 1

24.05.2010, 17:47

Arata grozav

Bucataras 1

24.05.2010, 23:22

La multi ani pentru sotul tau! Sa fiti fericiti! Eu cred ca n-am gustat pina acum piure de castane... Iar castane am mincat la Viena, coapte, mi-au placut ...

ela 1

24.05.2010, 23:29

bucataras,multumesc mult.nu ai mancat pireu de castane?nu sti ce bun poate sa fie cu frisca,o nebunie,castane coapte?imi amintesc de copilarie cand erau vanzatori ambulanti pe strazi care vindeau castane coapte si de care imi este tare dor

jolygina 1

01.06.2010, 23:50

o frumusete si un deliciu

ela 1

01.06.2010, 23:51

multumesc

rivka 1

02.06.2010, 00:14

e super tortul!

bucataras da tu din ce tara tastezi? ca la cluj de cand ma stiu cand e vremea castanelor nu este coltz de strada in care sa nu se prajeasca castane ! si acum inca sigur ca da!

ela 1

02.06.2010, 00:18

ce dor imi este de castane coapte,dar eu nu am mai vazut niciunde

nadina73 1

02.06.2010, 00:19

rivka da tu nu dormi la ora asta umbli prin cutrile vecine ?tie foame vad rivka si te cred de cand nu ai mai mancat de cand ai plecat in romania putin ai mancat

ela 1

02.06.2010, 00:20

m-a pacalit si ca vine in timisoara si eu am tot asteptat-o

jolygina 1

31.07.2010, 15:05

arata foarte bine as vrea si eu mai ales ca nu am macat nciodata priure de castane

ela 1

31.07.2010, 17:26

Jolygina nu ai mancat pireu de castane?nu sti ce pierzi....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Magic Moments