Tort cu frisca si branza dulce

de jolygina in Torturi, 23 Iul 2010 | 7654 vizualizari

 

ceva racoros si rapid

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de faina
  • un praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o lingurita de cacao
  • crema
  • frisca lichida 250g
  • branza dulce 250g
  • un compot de ananas
  • 2 linguri  gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si branza dulce:

am facut pandispanul in felul urmator:

am batut albusurile separat ,adaugam zaharul ,galbenusurile ,uleiul si la final zaharul vaniliat ,praful de copt si faina ,amestecam bine cu mixerul

punem comozitita intr-o forma (eu sunt fan forme de silicon) si mai pastram din compozitie cam 3 linguri pe care o amestecam cu cacaoa si turnam peste, dupa preferinte

dam la cuptor 30 -45 min dupa care lasam sa se raceasca si intre timp facem crema

amestecam frisca cu branza si le batem cu mixerul pana se face o crema consistenta si dam la frigider

taiem blatul in 3 si insiropam fiecare foaie si punem o lingura din gemul de caise 2 linguri de crema de branza dupa care ananasul taiat cubulete ,procedam la fel si cu cealalta foaie si oranam cu frisca crema ramsa

eu am pus pe deasupra zahar brun

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (13)

Teo 1

24.07.2010, 00:24

crema e nemaipomenita, o combinatie de nota 10 !

jolygina 1

24.07.2010, 15:09

din pacate nu am apucat sa fac poza cand am taiat felie ,si nu mai am

lstanciu37 1

25.07.2010, 17:53

bunnnnnnn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca, capsuni si piure de castane