Tort cu frisca si branza dulce

de jolygina in Torturi, 23 Iul 2010 | 4469 vizualizari

 

ceva racoros si rapid

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de faina
  • un praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o lingurita de cacao
  • crema
  • frisca lichida 250g
  • branza dulce 250g
  • un compot de ananas
  • 2 linguri  gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si branza dulce:

am facut pandispanul in felul urmator:

am batut albusurile separat ,adaugam zaharul ,galbenusurile ,uleiul si la final zaharul vaniliat ,praful de copt si faina ,amestecam bine cu mixerul

punem comozitita intr-o forma (eu sunt fan forme de silicon) si mai pastram din compozitie cam 3 linguri pe care o amestecam cu cacaoa si turnam peste, dupa preferinte

dam la cuptor 30 -45 min dupa care lasam sa se raceasca si intre timp facem crema

amestecam frisca cu branza si le batem cu mixerul pana se face o crema consistenta si dam la frigider

taiem blatul in 3 si insiropam fiecare foaie si punem o lingura din gemul de caise 2 linguri de crema de branza dupa care ananasul taiat cubulete ,procedam la fel si cu cealalta foaie si oranam cu frisca crema ramsa

eu am pus pe deasupra zahar brun

pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Tort cu frisca si branza dulce-0
Tort cu frisca si branza dulce-1
Tort cu frisca si branza dulce-2

COMENTARII (13)

Teo

Teo 1

24.07.2010, 00:24

crema e nemaipomenita, o combinatie de nota 10 !

jolygina

jolygina 1

24.07.2010, 15:09

din pacate nu am apucat sa fac poza cand am taiat felie ,si nu mai am

lstanciu37

lstanciu37 1

25.07.2010, 17:53

bunnnnnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi cu mazare si ton

de katty 5

Salata de cartofi...

ieri la 08:44

Macrou la cuptor cu legume

de katty 5

Macrou la cuptor...

ieri la 08:39

Macrou usturoiat cu piure de mazare

de katty 5

Macrou usturoiat...

ieri la 08:33

Supa de somon cu cartofi

de katty 5

Supa de somon cu...

ieri la 08:27