Tort cu fructe de padure

de - Andreea - in Torturi, 3 Dec 2012 | 6039 vizualizari

 

am facut acest dulce de ziua mea de Sf.Andrei . foarte usor de facut si foarte bun la gust :)

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete budinca gust vanilie ( pentru 500 ml lapte fiecare)
  • 8 linguri zahar
  • 5 linguri lichior portocala
  • 1 litru lapte
  • 200 gr fructe de padure
  • 200 gr biscuiti simpli
  • 200 gr frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe de padure:

Se amesteca praful de budinca cu zaharul,lichiorul si 5 linguri de lapte rece.

Se pune pe foc restul de lapte pina se incalzeste putin si apoi il turnam peste praful de budinca amestecind. Se pune inapoi pe foc si se amesteca incontinuu pina este gata budinca. O dam de pe foc si o lasam sa se raceasca.

Fructele de padure se spala. Se pun aproximativ 50 grame deoparte pentru ornat iar restul se toaca marunt.

Se ia o forma de chec si se ''imbraca'' in folie alimentara ( ceolofan) si se toarna un strat de budinca,apoi putin din fructele de padure si apoi un strat de biscuiti. Operatiunea se repeta si se incheie cu stratul de biscuiti.

Se da la frigider pentru 1 ora, dupa care se scoate,cu atentie se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca si cele 50 grame fructe de padure.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolată şi fructe de pădure