Tort cu fructe si mascarpone

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 3 Ian 2014 | 6291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi de sampanie
  • 250 g crema mascarpone
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 500 ml frisca Hulala
  • 2-3 cescute cafea concentrata
  • 1 fiola esenta de vanilie/ 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 compot de frcute tropicale de 450g
  • sucul de la un compot de visine
  • 1 ciocolata amaruie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe si mascarpone:

Frecam spuma zaharul cu galbenusurile, adaugam crema mascarpone, esenta de vanilie si omogenizam amestecul. Separat amestecam frisca cu mixerul pana devine tare, apoi adaugam pe rand frisca in crema de mascarpone mixand in continuare.

Intr-o tava de tort am pus un rand de piscoturi pe care le-am inmuiat in sucul de la compot de visine.

Crema am impartit-o in 2. Peste piscoturi am pus jumate din prima parte, apoi fructele taiate cubulete mici si apoi cealalta jumatate de crema.

Apoi punem inca un strat de piscoturi pe care le inmuiem in cafea, peste piscoturi punem jumate din crema ramasa, o intindem, adaugam ciocolata amaruie pe care o taiem subtire cu ajutorul cutitului si peste ciocolata am pus crema ramasa si am ornat din nou cu ciocolata.

Tortul se pastreaza la rece, in frigider!

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Tort cu fructe si mascarpone-0
Tort cu fructe si mascarpone-1
Tort cu fructe si mascarpone-2
Tort cu fructe si mascarpone-3
Tort cu fructe si mascarpone-4
Tort cu fructe si mascarpone-5
Tort cu fructe si mascarpone-6

COMENTARII (24)

ryta 1

04.01.2014, 15:56

diaconta 1

05.01.2014, 20:33

ce combinatie buna

mihaelar63 1

11.01.2014, 08:27

Delicos cu arome exotice !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04