Tort cu lichior de oua (Eierlikörtorte)

de Cris2711 in Torturi, 27 Noi 2011 | 21674 vizualizari

COMENTARII (211)

Cris2711 1

29.11.2011, 09:56

Alieli multumesc

Cris2711 1

29.11.2011, 09:57

Florina felicitari si tie si multumesc pentru urarile din suflet

Cris2711 1

29.11.2011, 12:51

Dar mai trebuie sa fac ca nu mai am

RozBonBon 1

29.11.2011, 13:31

Cris, La Multi Ani!
Foarte frumos tortul si buuun!
Cris, imi spui te rog, ce frisca folosesti, ca eu nu gasesc aici (in Germania) numai dintr-asta naturala, dar care, oricat de mult as bate-o, tot dupa max. 1 ora, se plosteste, daca intelegi ce vreau sa zic...nu pot orna calumea un tort ca o ia la vale...la fel i-am facut si sotului un tort super-gigel cu frisca si zmeura, si pe cand s-o prezint invitatilor... surpriza...ia decor de unde nu mai ii...
PS: vad ca te uitai la Super-Talent

jolygina 1

29.11.2011, 14:01

foarte frumos

Cris2711 1

29.11.2011, 23:54

RozBonBon, cu frisca normala la tetrapack (schlagsahne)cea care este mai ieftina,la un pachet pun un intaritor de frisca (la plic)Sahnefest,tot care este mai ieftin ,il gasesti langa Backpulver in Super market.Frisca o fac doar proaspata cand ornez tortul,iar tortul il tin la rece pana il consumam,scot doar atat cat se mananca si restul pun din nou la rece.Spune-mi cand faci daca ti-a iesit ,m-as bucura tare mult Ne uitam la Supertalent dar nu pentru talente,mie si sotului meu ne place mult de Dieter o zi frumoasa si nu uita sa.-mi scrii cum ti-a iesit.Es ist ganz einfach,Viel Glück

Cris2711 1

29.11.2011, 23:56

Jolygina multumesc pentru compliment

RozBonBon 1

02.12.2011, 18:16

Cris, multumesc mult de tip. Eu nu am pus intaritor
Dar cand mai fac, voi tine cont de sfaturile tale. Mersi mult!
Week-end frumos!

Cris2711 1

02.12.2011, 23:51

RozBonBon cu mare placere,pup si iti urez si tie deasemenea

BuburuzaBubu 1

04.04.2012, 10:30

mmmm arta delicios

Cris2711 1

14.04.2012, 16:26

Buburuza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort trei ciocolate - reteta video