Tort cu mango si crema de branza

de ana in Torturi, 14 Mai 2010 | 2628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 35 g nuci prajite  macinate.
  • 20 gr de gelatina
  • 3 fructe de mango coapte
  • 150 ml suc de portocale
  • 350 g mascarpone
  • 250 ml frisca
  • 150 ml iaurt.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu mango si crema de branza:

 Incingeti cuptorul la 200 grade C. Bateti ouale si zaharul spuma. Incorporati faina, praful de copt si migdalele. Puneti amestecul rezultat intr-o forma de sufleu (diametrul 24 cm), coaceti-l cca. 15 minute, apoi lasati-l sa se raceasca.
 Inmuiati gelatina. Curatati  fructele de mango, indepartati-le samburii si taiati fructele bucati. Spalati portocala cu apa fierbinte, radeti-i coaja(un sfert) si pasati-o laolalta cu bucatile de mango(la blander).  Gelatina  dizolvati-o in sucul de portocale, usor incalzit. Adaugati-o, impreuna cu zaharul si crema de branza,iaurtul in piureul de fructe. Incorporati frisca batuta si lasati crema rezultata la rece pana incepe sa se inchege. Taiati blatul orizontal, in jumatate. Inchideti partea de jos intr-un inel de tort. Intindeti jumatate din crema, adaugati al doilea blat, apoi restul de crema si lasati tortul cca. 3 ore la rece.

Sursa

Am ornat cu pasta ! bomboane mashmallow

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tort cu mango si crema de branza 31740
retete culinare - Tort cu mango si crema de branza 31741
retete culinare - Tort cu mango si crema de branza 31742
retete culinare - Tort cu mango si crema de branza 31746

COMENTARII (16)

ana 1

14.05.2010, 17:36

Pusikmea ,la tortul acesta migaleam de dimineata

nadina73 1

15.05.2010, 14:02

felicitari 5 furci arata foarte bine

mena29 1

26.05.2010, 22:49

Arata foarte bine,cinci furculite

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S