Tort cu mascarpone

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 3173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de cumparat
  • 1 cutie Mascarpone
  • 4 oua
  • 250 g zahar pudra
  • 1 cutie frisca lichida 250g

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu mascarpone:

Se separa albusurile de galbenusuri.Jumatate din cantitatea de zahar se freaca cu galbenusurile pana se topeste zaharul.Apoi se adauga mascarponele si se omogenizeaza, apoi bagam la frigider..Batem albusurile spuma cu un praf de sare si restul de zahar,apoi se amesteca cu crema obtinuta din mascarpone.Bagam la frigider 15 minute.Intre timp mixam frisca lichida.

Ornarea tortului : blat->un strat mascarpone si frisca->un strat mascarpone->si deasupra ornam cu frisca si stropim cu nesquik.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Ubulika 1

16.05.2010, 19:16

pai sunt obsedata sa pastrez foldere cu mancarea ce o fac/facem si am dat din greseala de site-ul asta..si imi place ce e pe aici

ela 1

16.05.2010, 20:16

e bun tortul

Ubulika 1

16.05.2010, 20:19

preferatul sotului..de ar fi dupa el,ar manca zilnic )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe de padure