Tort cu miez de fructe

de ANNA_46 in Torturi, 25 Oct 2012 | 10240 vizualizari

COMENTARII (49)

ANNA_46 1

28.10.2012, 14:02

Iti multumesc Ina

Merisor 1

28.10.2012, 14:44

Superb!!! Nu-l vazusem pana acum

ANNA_46 1

28.10.2012, 15:31

Iti multumesc Merisor

lilik 1

03.11.2012, 14:15

Woooow... o minunatie de tort,superb

ANNA_46 1

03.11.2012, 18:27

Iti multumesc Lilik

Cris2711 1

03.11.2012, 18:31

arata fantastic

ANNA_46 1

03.11.2012, 20:20

Multumesc Cris

alba_zori 1

07.11.2012, 18:05

Acum vad tortul tau,ce super este,minunat,nici nu pot sa ma exprim in cuvinte,ideal,te pup

T I M E A 1

17.11.2012, 18:34

arata minunat

ANNA_46 1

17.11.2012, 19:46

Multumesc frumos alba_zori

ANNA_46 1

17.11.2012, 19:47

Multumesc frumos Timea

andreea_angelo 1

20.11.2012, 23:58

super,la favorite

ANNA_46 1

21.11.2012, 00:10

Multumesc frumos Andreea

mihaelar63 1

29.11.2012, 13:56

Arata superb , sa-l mananci nu alta

ANNA_46 1

29.11.2012, 14:20

Multumesc frumos Mihaela

Bya Ralu 1

12.12.2012, 09:58

ce fain arata

ANNA_46 1

12.12.2012, 11:46

Multumesc frumos Bya

Dana Cristea - pusikmea 1

20.12.2012, 21:30

E fantastic!!!! Imi place la nebunie cu se vede jeleul

ANNA_46 1

21.12.2012, 10:09

Multumes frumos Pusikmea

ELENI 1

23.12.2012, 02:30

Arata bestial

ANNA_46 1

23.12.2012, 14:04

ELENI multumesc frumos

Lia_ 1

15.08.2013, 20:04

Arata intr-un mare fel
Ai irosit mult talent, bravo!

Hulala se lucreaza usor dar este din pacate vegetala. Va avea un gust demential cu frisca din smantana (poti sa-i pui intaritor desi nu e nevoie daca nu depasesti punctul critic la batere)

sper sa-l incerc si eu vreodata ... ne cam abtinem de la dulciuri ... asa ca nu stiu cat de curand va fi

ANNA_46 1

03.01.2014, 22:02

Sa poti sa te abtii de la dulciuri e foarte bine , la mine nu functioneaza din pacate , frisca bineinteles dupa preferinta fiecaruia , Lia_1 iti multumesc pentru vizita

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 18:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu spuma de fructe de padure