Tort cu mousse de fructe de padure

de camelia75 in Torturi, 16 Noi 2013 | 22454 vizualizari

COMENTARII (43)

tanyapatap 1

16.11.2013, 18:44

Dana_Retetegg 1

16.11.2013, 18:47

Anett 1

16.11.2013, 18:47

elucubratiiculinare 1

16.11.2013, 19:39

perfect

mamaieelena 1

16.11.2013, 20:32

super tort sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea ani multi si fericiti

Rocsi 1

16.11.2013, 20:58

La multi ani fetitei tale . Tortul imi place foarte mult

MotanLaOale 1

16.11.2013, 22:30

Valclaudia 1

16.11.2013, 22:56

Felicitari mami! Pentru minunatia de printesa in primul rand! Cocheta si adorabila ! Iar tortul e profi! Bravo!!

diaconta 1

16.11.2013, 22:59

Spectaculos tortul tau foarte mult imi place
la multi ani fetitei tale

mihaelar63 1

17.11.2013, 03:25

De la prima imagine eu mi-am zis ca as pune tortul acesta in rama, e o lucrare de arta
Apoi mergand mai departe am gasit ceva mult mai delicios
Sa-ti creasca mare , sanatoasa si desteapta Fetita

Lia_ 1

17.11.2013, 06:06

Bravo, Camelia! Ai alcatuit un tort grozav

Stiam tortul acesta al Laurei, le stiu pe toate, mi-ar fi greu pe care sa aleg mai intai

ce scumpa e fetita si ce repede vor trece anii, ai sa vezi

camelia75 1

17.11.2013, 08:55

Va multumim din suflet pentru urari!!!Sunteti minunate si va spun sincer ca aici,in comunitatea Bucataras, ma simt excelent!

bianca92 1

17.11.2013, 09:29

ce tort minunat ne-ai facut Camelia

Doralinda 1

17.11.2013, 20:16

Wow, cum arata!!!! Si o foarte buna explicatie! Felicitari!
La multi ani micutei tale! Multa sanatate!

RuxyRux 1

17.11.2013, 20:20

Arata fabulos! Sa-ti traiasca superba printesica!

ankkutza 1

21.11.2013, 00:49

La multi ani pentru cea mica :* Eu am o mica intrebare legata de blat: de ce se taie in doua parti? Am citit de mai multe ori reteta )si pe pagina laurei) si am inteles ca se foloseste doar o singura parte. Asa este? Sunt un pic confuza Si daca e asa...de ce nu s-ar fi folosit ingredientele la jumatate pentru a iesi exact cat ne trebuie? Vreau sa incerc si eu maine reteta si vreau din tot sufletul sa imi iasa

camelia75 1

21.11.2013, 11:29

Ankkuza,se foloseste doar o parte din blat la baza tortului.Eu cu cealalta parte am facut prajituri in forma de turnelete.

anca2886 1

02.05.2014, 19:39

delicios,recomand cu drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de fructe de padure